fbpx
OMER. glas
kwaliteit

Kwaliteit, dat proef je.

Na een brouwproces van 2 maanden, wordt de kwaliteit van OMER. Traditional Blond uitgebreid getest.

Enkele keren per maand komt ons smaakpanel samen in onze iconische brouwtoren in Bellegem met één belangrijke missie: ervoor zorgen dat elk nieuw brouwsel de naam OMER. Traditional Blond waardig is.

Tijdens een kwaliteitsdegustatie worden verschillende batchen OMER. met elkaar vergeleken, met het oog op smaakstabiliteit te kunnen garanderen. Doordat OMER. nog steeds op een authentieke en ambachtelijke manier gebrouwen wordt, kan de ene batch soms zeer licht variëren van de andere.

Om zeker te zijn dat dit geen smaakveranderingen met zich meebrengt, worden deze brouwsels steeds onderworpen aan uitgebreide kwaliteitscontroles.

OMER. inschenken

Kwaliteit testen begint met het uitschenken van het bier in een proper afgewassen OMER.-glas, zodat er niets aan het toeval kan overgelaten worden. Elk detail is belangrijk en kan een invloed hebben op de smaak.

Eens het glas gevuld is, beoordeelt het smaakpanel het bier op cruciale facetten die de belevenis van het drinken van een OMER. bepalen:

Wanneer ons smaakpanel tussen verschillende brouwsels vergelijkingen maakt, gebruiken ze water en neutrale koekjes om de smaakpapillen te neutraliseren.

Dankzij deze verschillende kwaliteitstesten zorgen wij ervoor dat elke OMER. Traditional Blond die met liefde gebrouwen wordt, met evenveel liefde gedronken kan worden met een consistente smaakbeleving.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.